Tervetuloa

Ajankohtaista ja menneet tapahtumat

Luennoitsijat mm. Maria Varon. Päivän yksityiskohdat täydentyvät elokuussa.
31.8. Varaathan seuraavan koulutuspäivän itsellesi kalenteristasi! Sisäinen kauneus: ravinto-suolisto-happoemästasapaino sekä vyöhyketerapeuttiset pisteet kauneudenhoidossa. Tämän osuuden kesto n 4 tuntia. Kouluttajana on Tiina Känkänen. Paikka ja kellonajat tarkentuvat myöhemmin.
Villiyrttiretken ohjasi meille Luonnosta arkeen – yrityksen Annina Peltonen (www.luonnostaarkeen.fi). Alkukesä on tarjoillut meille parastaan ja luonto on kirjaimellisesti puhjennut kukkaan ja vehreyteen. Osa yhdistyksen jäsenistä pääsi kesäkuun ensimmäisellä viikolla nauttimaan luonnon antimista Villiyrtteilyn merkeissä Mustikkamaalla. Kiitos Luonnosta arkeen ja Annina. Saimme vinkkejä villiyrttien käytöstä, joilla voimme lisätä hyvinvointia. Lainsäädäntö ei kuitenkaan salli meidän hyödyntää näitä hoidoissa, mutta kotikäyttöön varmasti menee. Järjestetyt villiyrttikurssit onkin hyvä keino tutustua ja oppia tunnistamaan kasvit tarkemmin, jotta osaat poimia käyttöön ne turvalliset kasvit. Suomen luonnon tarjoamat vuodenaikojen sesonkiherkut ja läheltä poimitut raaka-aineet tuovat ruokapöytään herkullista vaihtelua. Ja luonnossa liikkuminen vähentää stressiä, mieli palautuu ja murheet unohtuvat. Kesä on parasta aikaa voimaantua vihreästä!
Kutsu on lähetetty jäsenille sähköpostitse ja tiedot löytyvät myös jäsenten Facebookin suljetusta ryhmästä.
Pro luonnonkosmetiikka ry järjestää jo kulttimaineen saaneen messutapahtuman 16.-17.3.2018 Kattilahallissa Helsingin Suvilahdessa. Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 13-19 ja lauantaina klo 10-17. Pääsymaksu 5€ / pvä. Messuilla on mukana vain aitoa luonnonkosmetiikkaa; sertifioituja ja myös suomalaisia riippumattomien asiantuntijoiden tarkastamia tuotesarjoja. Suomen Ekokosmetologit Ry on mukana messuilla ja yhdistuksemme jäsenet kokoontuvat myös vuosikokouksen merkeissä.
Tapahtuman kuvaus ja tiedot facebookissa jäsensivulla. Ilmoittautuminen jäsenille yhdistyksen sähköpostiin.
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen luonnonkosmetiikan koulutukseen! Suomen Ekokosmetologit ry järjestää luonnonkosmetiikan ja sen valmistamisen koulutuspäivän Naantalissa 11.6.2016 klo 10-16.30, Teräskatu 19 (mikäli osallistujia on runsaasti, paikka saattaa vaihtua) ILMOITTAUDU 27.5. MENNESSÄ ekokosmetologit@gmail.com Luonnonkosmetiikan saloihin meidät johdattaa naantalilaisen LuonKos Ay:n puuhanaiset, luonnonkosmetiikan formuloija Miia Leino sekä luonnonvaratuottaja,maskeeraaja Johanna vesterinen. Kummallakin monen vuoden kokemus kauneusalalta. www.facebook.com/luonkos Päivän aikana tehdään mm. huipputrendikäs kauneusbalsami, hellävarainen kasvovesi ja kevyt kesäinen emulsiovoide vartalolle. Paras tapa perehtyä luonnonkosmetiikan raaka-aineisiin ja niiden toimivuuteen! Päivän ohjelma on seuraava: - Päivän aloitus, teetä ja kahvia. - Tervetuloa, LuonKosin esittely, osallistujien esittely/päivän kulku. - Tuotetyypit, raaka-ainetyypit, antioxidantit, säilöntaineet, emulgointiaineet. - Turvallisuus tuotteiden valmistuksessa. - Tutustuminen käytettäviin eteerisiin öljyihin. - Tehtävien tuotteiden ainesosien esittely. - Kauneusbalsamin valmistus. - Lounas. Herkullista villiyrteistä, teetä ja kahvia. - Esittely kasvoveden valmistukseen. - Esittely kosteusvoiteen valmistukseen. - Kasvoveden valmistus. - Kosteusvoiteen valmistus. - Päivän tunnelmat ja palautteet ja kotiin lähtö. Samalla nautitaan yhdessä olosta ja tekemisestä! Päivän hinta on Suomen Ekokosmetologit ry:n jäsenille 99€ + alv ja ei jäsenille 120€ + alv, voit siis ottaa kollegasi tai ystäväsi mukaan. :)
Tervetuloa Suomen Ekokosmetologit ry:n vuosikokoukseen! Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 25.5.2016 klo 12-16 Tampereella, Tunnekeskus Lumpeenkukassa, Tammelan puistokatu 26-28 Ilmoittaudu mukaan viim. 20.5.mennessä ekokosmetologit@gmail.com Päivän ohjelma: Klo 12-13 ruokailu kasvisravintola Gopalissa Klo 13- 14.30 kokous Tunnekeskus Lumpeenkukan kokoustilassa Klo 14.30-15.00 päiväkahvi/tee Klo 15-16 Luento "Kiinalainen lääketiede ja kasvot", Tarja Repo Lumpeenkukan emäntä (www.lumpeenkukka.fi)
RSS ATOM