Liity jäseneksi

Hienoa, että harkitset jäsenyyttä Suomen Ekokosmetologien yhdistyksessä. 

Jos kokonaisvaltainen hoitaminen, asiakkaan kohtaaminen ja läsnäolo ovat lähellä sydäntäsi, lähetä rohkeasti jäsenhakemus meille. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhdistyksemme jäseneksi ja toimintaan.
Yhdistyksen jäsenenä olet mukana kehittämässä ekologisen kauneudenhoidon sekä kokonaisvaltaisen hoitamisen tulevaisuutta ja tunnettavuutta.

Jäsenyytesi on tärkeä kannanotto ekologisen elämän ja yhdistyksemme arvojen puolesta.

Ekokosmetologien logon saa käyttöönsä Suomen Ekokosmetologit ry:n jäsen.  Jäsenyys on henkilökohtainen. Yhdistyksen merkki/ logo on Patentti- ja rekisterihallituksen rekisteröimä tavaramerkki. Yhdistyksen jäsen on oikeutettu käyttämään yhdistyksen omaa rintamerkkiä.

Jäsenhoitolamme saavat käyttää yhdistyksen logoa omassa mainonnassaan, näyteikkunassaan ja useamman kosmetologin hoitolassa mainonnassa yleisesti,  silloin kun kaikki kosmetologit hoitolassa ovat jäseniä. 


Jäsenyyden hinta

Yhdistyksemme jäsen maksaa kertaluonteisen liittymismaksun 20€ sekä vuosittaisen jäsenmaksun 50€ (vuonna 2021, jäsenmaksu vahvistetaan vuosikokouksessa). Liittyessä maksu on siis 70€, syyskuun jälkeen liittyviltä 20€ + puolet kuluvan vuoden jäsenmaksusta 25€ eli yhteensä 45€.

Kuka voi liittyä?

Yhdistyksemme jäseneksi voi liittyä kauneudenhoitoalan perustutkinnon suorittanut kosmetologi, jonka ammattitoiminta täyttää jäsenyytemme kriteerit. Emme edellytä tietyn ekologiseen kauneudenhoitoon liittyvän lisäkoulutuksen suorittamista, koska koulutuksia on viime vuosina ollut hyvin huonosti tarjolla. Tällä hetkellä (syksy 2021) yhdistyksemme tiedossa ei ole yhtään oppilaitosta, joka järjestäisi ekokosmetologin koulutusta tai vastaavaa. Tärkein kriteeri jäsenyydelle onkin kosmetologin työn sisältö sekä käytettävät tuotteet.

Tutustu jäsenyyden kriteereihin.


Tervetuloa ekologisen kauneudenhoidon maailmaan! 


Lähettämällä jäsenhakemuksen hyväksyt hakulomakkeen tietojen tallentamisen Suomen Ekokosmetologien jäsenrekisteriin.

Liity jäseneksi