Koulutuspäivä 4.10.2019 Varaa päivä kalenterista

10.7.2019

Luennoitsijat mm. Maria Varon. Päivän yksityiskohdat täydentyvät elokuussa.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Aika: kl.10-17 koulutus, kl.17-18 Yhdistyksen vuosikokous 
Paikka: Hietaniemenkatu 14,
00100 Helsinki, Kamppi

Luennot:

Maria Varon

Luennolla saada nauttia Marian laajasta tieteeseen perustuvasta tiedosta kosmetiikasta ja ihonhoidosta. Maria on keskittynyt työssään tarkastelemaan kosmetiikan vaikutuksia ympäristöön ja ihmiseen tavanomaista laajemmasta näkökulmasta huomioiden ekosysteemien toiminnan ja kemikaalien kierron.

Aiheena yliherkkyydet:

  • kosmetiikka-allergiat
  • mistä yliherkkyys johtuu
  • erityisiho-ongelmat atopia ja rosacea

Luennon lopussa tilaa kysymyksille. Voitte kysyä Marialta luonnonkosmetiikasta tai vaikka esimerkiksi aikuisiän aknesta.

Maria Varon:
Koulutukseltani olen estenomi ja olen toiminut yli 10 vuotta luonnonkosmetiikan ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon kouluttajana ja asiantuntijana. Olen työskennellyt useiden eri brändien kanssa sekä tehnyt asiantuntijatehtäviä mm. kirjakustantamoille (Kirjat: Totuus kosmetiikasta, Aidosti kaunis, Hyvin eletty, Tee itse laadukasta luonnonkosmetiikkaa, Värjää hiukset luonnonmukaisesti) sekä Pro Luonnonkosmetiikka Ry:lle vuodesta 2008Käyn myös luennoimassa mm. erilaisissa oppilaitoksissa kosmetiikka-alan opiskelijoille ja ammattilaisille.

Heidi Nyström

Mielen valtava voima ihon ja kauneudenhoidossa:

  • Ayurvedan näkemys ihon ongelmiin
  • Ihmisen rakenne henkisenä olentona
  • Mitä voin itse tehdä tasapainoisen itseni hyväksi, kokeillaan myös työkaluja oman jaksamisen tukemiseksi ja myös asiakkaan ohjaamiseksi arjen tuoksinassa.

Sisältää mukavan ja inspiroivan mielen harjoituksen josta jää hyvää oloa mukaan viemisiksi.

Heidi Nyström, kauneudenhoito-alan ammatinopettaja ja erikoiskosmetologi, Ayurveda terveysneuvoja ja Suomen Ayurvedayhdistyksen ayurveda koulutuksen perustajia. Heidi on ollut vahva vaikuttaja holistisen kauneudenhoidon opetuksen tuomisessa kosmetologikoulutukseen Suomessa.  Heidi on Suomen Ekokosmetologit Ry: n perustajajäsen.